ABIFF

Concurs de desen: băiat cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani. Premiu: 1.000 €.

În urma votului juriului “Concept 1: personaj baiat 8-12 ani: Mihaita” a fost declarată imaginea câștigătoare. 

Membrii Juriului au fost: Nico Bonomolo (Președinte Juriu), Dan Chisovsky, Călin Cazan, Elena Ciolacu și Linda Judy Lobo.

Desenul declarat câștigător va sta la baza creării personajului principal masculin din cadrul filmului de animație al Festivalului ABIFF, care urmează a se desfășura între 9 și 11 Iulie 2021 la București.

ANUNŢAREA CÂŞTIGǍTORULUI ŞI DECERNAREA PREMIULUI SE VOR FACE LA FESTIVITATEA DE PREMIERE CE VA AVEA LOC ÎN CADRUL GALEI DE ÎNCHIDERE A FESTIVALULUI ABIFF 2021.

Ahmed este din Siria, are 12 ani dar pare mai matur, are părul negru, ochii căprui şi multe speranțe.

0
Votes
1,015
Views
3 Years
Since posted

Descriere:

Vă invităm să vă înscrieți în cel de-al doilea concurs de desen din cadrul Proiectului ABIFF: Desenați un băiat, copil cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani!

Desenul trebuie să ilustreze o figură întreagă (de la cap până la picioare). Poziția personajului poate fi una statică sau în mișcare, atâta timp cât se pot vedea toate elementele figurii sale.

Perioada de desfășurare a concursului
  • Perioadă înscriere lucrări
    15.10.2020 – 14.12.2020
  • Vot juriu
    16.12.2020 – 15.01.2021
  • Anunțarea materialului câștigător
    18.01.2021

Desenul declarat câştigǎtor prin votul publicului va sta la baza creǎrii personajului principal masculin din cadrul filmului de animaţie al Festivalului ABIFF.

Acțiunea acestuia se va petrece în România și va descrie relația dintre un băiat/fată membru al majorității (român) și o fată/băiat aparținând unei minorități etnice (conlocuitoare/emigrant/refugiat în funcție de votul publicului – toate personajele vor fi generate de Concursurile de desen din cadrul Proiectului ABIFF). Cele 2 personaje principale vor trece prin diferite aventuri încercând să dreseze același câine, fiecare în limba maternă.

          În cadrul Proiectului ABIFF, vor fi organizate în total 4 concursuri de desen, 2 concursuri de muzică și jocul online, care vor conduce către finalizarea scenariului, creionând un scurtmetraj de animație.

Reguli de participare:

           Personajul trebuie să fie original și nu copiat de la alt creator.

          Fundalul trebuie să fie simplu sau inexistent, pentru a putea evidenția cât mai bine personajul. 

          Puteți recurge la orice tehnică de ilustrare a personajului: tradițional (pe hârtie), 2D digital, 3D, sculptură, colaj, limita este doar imaginația voastră!

          Formatul în care va fi trimis desenul este .jpg, cu dimensiunea A4.

          Decizia asupra câştigǎtorului este finalǎ. Nu se acceptǎ contestaţii.

          Organizatorul nu percepe nicio taxǎ pentru înscrierea la concurs.

          Nu existǎ nicio limitǎ de vârstǎ pentru Participanţi.

          Se pot înscrie concurenţi din orice ţarǎ.

Pentru Câștigătorii Concursurilor care nu au împlinit încǎ vârsta de 18 ani este necesar consimţǎmântul pǎrintelui, tutorelui legal.

           DATA ANUNŢǍRII MATERIALULUI CÂŞTIGǍTOR NU COINCIDE CU DATA ANUNŢǍRII CÂŞTIGǍTORULUI ŞI/SAU A ACORDǍRII PREMIULUI. 

           ANUNŢAREA CÂŞTIGǍTORULUI ŞI DECERNAREA PREMIILOR SE VOR FACE LA FESTIVITATEA DE PREMIERE CE VA AVEA LOC ÎN CADRUL GALEI DE ÎNCHIDERE A FESTIVALULUI ABIFF 2021. 

           ÎNSCRIEREA LA ACEST CONCURS PRESUPUNE ACCEPTAREA TUTUROR REGULILOR DE CONCURS DESCRISE AICI ŞI ÎN PAGINA INTITULATǍ „TERMENI ŞI CONDIŢII”. 

           PREZENTELE REGULI SE COMPLETEAZǍ CU CELE DIN PAGINA „TERMENI ŞI CONDIŢII”. 

           ÎNAINTE DE ÎNREGISTRARE ŞI/SAU ÎNSCRIEREA LA CONCURS, VǍ RUGǍM SǍ CITIŢI CU ATENŢIE ACESTE REGULI ŞI CELE CUPRINSE ÎN PAGINA INTITULATǍ „TERMENI ŞI CONDIŢII”.