ABIFF

Concurs de desen: un câine. Premiu: 1.000 €.

“Alex – Jack Russel Terrier” a fost desemnată imaginea câștigătoare în cadrul concursului de desen – un câine!
Dorind să păstrăm importanța deciziei publicului, ponderea celor 2 tipuri de vot a fost egală: votul publicului 50% și votul juriului 50%. Membrii juriului au fost: OCTAVIAN FRECEA, VELIKA STOICA și ADRIAN BĂLUȚĂ.
 
Desenul declarat câștigător va sta la baza creării unuia dintre personajele zoomorfe din cadrul filmului de animație al Festivalului ABIFF, care urmează a se desfășura între 9 și 11 Iulie 2021 la București.

ANUNŢAREA CÂŞTIGǍTORULUI ŞI DECERNAREA PREMIULUI SE VOR FACE LA FESTIVITATEA DE PREMIERE CE VA AVEA LOC ÎN CADRUL GALEI DE ÎNCHIDERE A FESTIVALULUI ABIFF 2021.

Cu bulinele galbene mereu pregătite, Oscar pornește glorios în orice aventură pe care o miroase de la depărtare, cu boticul lui cel lung.

6
Votes
1,430
Views
3 Years
Since posted

Finished since 1135 days, 4 hours and 56 minutes.

Descriere:

Vă invităm să vă înscrieți în cel de-al treilea concurs de desen din cadrul Proiectului ABIFF: Desenați un câine de orice rasă (inclusiv metis) și orice vârstă!

Desenul trebuie să ilustreze o figură întreagă (de la cap până la picioare). Poziția personajului poate fi una statică sau în mișcare, atâta timp cât se pot vedea toate elementele figurii sale.

Perioada de desfășurare a concursului
  • Perioadă înscriere lucrări
    15.11.2020 – 14.01.2021
  • *Vot public 50% + Vot juriu 50%
    18.01.2021 – 17.02.2021
  • Anunțarea materialului câștigător
    18.02.2021

       *În urma reacțiilor publicului și a sesizărilor primite, în baza Art. 9 din “Termeni și Condiții” , am hotărât să modificăm metoda de jurizare, încercând să ponderăm decizia publicului prin votul unui juriu specializat.

Dorim să păstrăm importanța deciziei publicului, prin urmare, ponderea celor 2 tipuri de vot va fi egală: votul publicului 50% și votul juriului 50%

Membrii juriului concursului de desen: un câine vor fi: OCTAVIAN FRECEA, VELIKA STOICA și ADRIAN BĂLUȚĂ.

Votul public va continua până pe data de 17 februarie 2021!

Desenul declarat câştigǎtor prin votul publicului va sta la baza creǎrii unuia dintre personajele zoomorfe din cadrul filmului de animaţie al Festivalului ABIFF.

Acțiunea acestuia se va petrece în România și va descrie relația dintre un băiat/fată membru al majorității (român) și o fată/băiat aparținând unei minorități etnice (conlocuitoare/emigrant/refugiat în funcție de votul publicului – toate personajele vor fi generate de Concursurile de desen din cadrul Proiectului ABIFF). Cele 2 personaje principale vor trece prin diferite aventuri încercând să dreseze același câine, fiecare în limba maternă.

          În cadrul Proiectului ABIFF, vor fi organizate în total 4 concursuri de desen, care împreună cu cele 2 concursuri de muzică și jocul online, ce va finaliza scenariul, ne vor creiona un scurtmetraj de animație.

Reguli de participare:

Personajul trebuie să fie original și nu copiat de la alt creator.

Fundalul trebuie să fie simplu sau inexistent, pentru a putea evidenția cât mai bine personajul. 

          Puteți recurge la orice tehnică de ilustrare a personajului: tradițional (pe hârtie), 2D digital, 3D, sculptură, colaj, limita este doar imaginația voastră!

          Formatul în care va fi trimis desenul este .jpg, cu dimensiunea A4.

          Decizia asupra câştigǎtorului este finalǎ. Nu se acceptǎ contestaţii.

          Organizatorul nu percepe nicio taxǎ pentru înscrierea la concurs.

          Nu existǎ nicio limitǎ de vârstǎ pentru Participanţi.

          Se pot înscrie concurenţi din orice ţarǎ.

 

          Pentru Câștigătorii Concursurilor care nu au împlinit încǎ vârsta de 18 ani este necesar consimţǎmântul pǎrintelui, tutorelui legal.

           DATA ANUNŢǍRII MATERIALULUI CÂŞTIGǍTOR NU COINCIDE CU DATA ANUNŢǍRII CÂŞTIGǍTORULUI ŞI/SAU A ACORDǍRII PREMIULUI. 

           ANUNȚAREA CÂŞTIGǍTORULUI ŞI DECERNAREA PREMIILOR SE VOR FACE LA FESTIVITATEA DE PREMIERE CE VA AVEA LOC ÎN CADRUL GALEI DE ÎNCHIDERE A FESTIVALULUI ABIFF 2021. 

           ÎNSCRIEREA LA ACEST CONCURS PRESUPUNE ACCEPTAREA TUTUROR REGULILOR DE CONCURS DESCRISE AICI ŞI ÎN PAGINA INTITULATǍ „TERMENI ŞI CONDIŢII”. 

           PREZENTELE REGULI SE COMPLETEAZǍ CU CELE DIN PAGINA „TERMENI ŞI CONDIŢII”. 

           ÎNAINTE DE ÎNREGISTRARE ŞI/SAU ÎNSCRIEREA LA CONCURS, VǍ RUGǍM SǍ CITIŢI CU ATENŢIE ACESTE REGULI ŞI CELE CUPRINSE ÎN PAGINA INTITULATǍ „TERMENI ŞI CONDIŢII”.