ABIFF

Concurs de desen: animal de companie. Premiu: 1.000 €.

“Noaptea” a fost desemnată imaginea câștigătoare în cadrul concursului de desen – animal de companie!
Membrii juriului au fost: Nico Bonomolo (Presedinte Juriu), Calin Cazan, Giuliano Draguleanu, Velica Stoica si Linda Judy Lobo.
 
Desenul declarat câștigător va sta la baza creării unuia dintre personajele zoomorfe din cadrul filmului de animație al Festivalului ABIFF, care urmează a se desfășura între 9 și 11 Iulie 2021 la București.

ANUNŢAREA CÂŞTIGǍTORULUI ŞI DECERNAREA PREMIULUI SE VOR FACE LA FESTIVITATEA DE PREMIERE CE VA AVEA LOC ÎN CADRUL GALEI DE ÎNCHIDERE A FESTIVALULUI ABIFF 2021.

Finished since 739 days, 3 hours and 50 minutes.

Descriere:

Vă invităm să vă înscrieți în cel de-al patrulea concurs de desen din cadrul Proiectului ABIFF: Desenați un animal de companie de orice fel (în afară de câine) și de orice vârstă!

Desenul trebuie să ilustreze o figură întreagă (de la cap până la picioare). Poziția personajului poate fi una statică sau în mișcare, atâta timp cât se pot vedea toate elementele figurii sale.

Perioada de desfășurare a concursului
  • Perioadă înscriere lucrări
    15.01.2021 – 15.03.2021
  • Vot juriu
    17.03.2021 – 16.04.2021
  • Anunțarea materialului câștigător
    19.04.2021

             ANUNT DE ULTIMA ORĂ! La cererea membrilor juriului se prelungește perioada de evaluare a lucrărilor din cadrul concursului de desen #ABIFF – “animal de companie” cu încă 2 ZILE 🙂
             Desenul câștigător va fi anunțat în cursul zilei de joi, 22 aprilie 2021. Vă mulțumim pentru înțelegere                                        __________________________________

Desenul declarat câştigǎtor prin votul publicului va sta la baza creǎrii unuia dintre personajele zoomorfe din cadrul filmului de animaţie al Festivalului ABIFF.

Acțiunea acestuia se va petrece în România și va descrie relația dintre un băiat/fată membru al majorității (român) și o fată/băiat aparținând unei minorități etnice (conlocuitoare/emigrant/refugiat în funcție de votul publicului – toate personajele vor fi generate de Concursurile de desen din cadrul Proiectului ABIFF). Cele 2 personaje principale vor trece prin diferite aventuri încercând să dreseze același câine, fiecare în limba maternă.

În cadrul Proiectului ABIFF, vor fi organizate în total 4 concursuri de desen, 2 concursuri de muzică și jocul online, care vor conduce către finalizarea scenariului, creionând un scurtmetraj de animație.

Reguli de participare:

Personajul trebuie să fie original și nu copiat de la alt creator.

          Fundalul trebuie să fie simplu sau inexistent, pentru a putea evidenția cât mai bine personajul. 

          Puteți recurge la orice tehnică de ilustrare a personajului: tradițional (pe hârtie), 2D digital, 3D, sculptură, colaj, limita este doar imaginația voastră!

          Formatul în care va fi trimis desenul este .jpg, cu dimensiunea A4.

          Decizia asupra câştigǎtorului este finalǎ. Nu se acceptǎ contestaţii.

          Organizatorul nu percepe nicio taxǎ pentru înscrierea la concurs.

          Nu existǎ nicio limitǎ de vârstǎ pentru Participanţi.

          Se pot înscrie concurenţi din orice ţarǎ.

          Pentru Câștigătorii Concursurilor care nu au împlinit încǎ vârsta de 18 ani este necesar consimţǎmântul pǎrintelui, tutorelui legal.

  DATA ANUNŢǍRII MATERIALULUI CÂŞTIGǍTOR NU COINCIDE CU DATA ANUNŢǍRII CÂŞTIGǍTORULUI ŞI/SAU A ACORDǍRII PREMIULUI. 

          ANUNŢAREA CÂŞTIGǍTORULUI ŞI DECERNAREA PREMIILOR SE VOR FACE LA FESTIVITATEA DE PREMIERE CE VA AVEA LOC ÎN CADRUL GALEI DE ÎNCHIDERE A FESTIVALULUI ABIFF 2021. 

          ÎNSCRIEREA LA ACEST CONCURS PRESUPUNE ACCEPTAREA TUTUROR REGULILOR DE CONCURS DESCRISE AICI ŞI ÎN PAGINA INTITULATǍ „TERMENI ŞI CONDIŢII”. 

          PREZENTELE REGULI SE COMPLETEAZǍ CU CELE DIN PAGINA „TERMENI ŞI CONDIŢII”. 

          ÎNAINTE DE ÎNREGISTRARE ŞI/SAU ÎNSCRIEREA LA CONCURS, VǍ RUGǍM SǍ CITIŢI CU ATENŢIE ACESTE REGULI ŞI CELE CUPRINSE ÎN PAGINA INTITULATǍ „TERMENI ŞI CONDIŢII”.