ABIFF

Concurs de interpretare: Cântec din folclorul copiilor. Premiu: 1.000 €.

Descriere:

O parte importantă a sunetului într-un film este muzica, prin urmare vă invităm să vă înscrieți la Primul concurs de muzică din cadrul Proiectului ABIFF:  Interpretarea unei melodii din folclorul copiilor oricǎrei naţiuni.

Perioada de desfășurare a concursului
  • Perioada înscriere lucrări
    01.11.2020 – 31.12.2020
  • Vot public
    04.01.2021 – 03.02.2021
  • Anunțarea materialului câștigător
    04.02.2021

          Melodia declaratǎ câştigǎtoare va sta la baza creǎrii coloanei sonore ce va fi folositǎ în realizarea filmului de animaţie al Festivalului ABIFF

Acțiunea acestuia se va petrece în România și va descrie relația dintre un băiat/fată membru al majorității (român) și o fată/băiat aparținând unei minorități etnice (conlocuitoare/emigrant/refugiat în funcție de votul publicului – toate personajele vor fi generate de Concursurile de desen din cadrul Proiectului ABIFF). Cele 2 personaje principale vor trece prin diferite aventuri încercând să dreseze același câine, fiecare în limba maternă.

Exemple de melodii din folclorul copiilor de la noi sunt: melc,melc/codobelc sau podul de piatră/s-a dărâmat. Puteți găsi câteva exemple de melodii din folclorul copiilor altor natii accesând link-ul: https://www.liveabout.com/folk-songs-for-children-2456579

Reguli de participare

          Nu se acceptă în concurs interpretarea de melodii din alte desene animate sau filme, deoarece acestea sunt protejate prin drepturi de autor.

          Decizia asupra câştigǎtorului este finalǎ. Nu se acceptǎ contestaţii.

          Formatul în care va fi trimisǎ interpretarea este mp3 (orice înregistrare cu telefonul mobil este acceptatǎ).

          Organizatorul nu percepe nicio taxǎ pentru înscrierea la concurs.

          Nu existǎ nicio limitǎ de vârstǎ pentru Participanţi.

          Se pot înscrie concurenţi din orice ţarǎ.

 Pentru Câștigătorii Concursurilor care nu au împlinit încǎ vârsta de 18 ani este necesar consimţǎmântul pǎrintelui, tutorelui legal.

           DATA ANUNŢǍRII MATERIALULUI CÂŞTIGǍTOR NU COINCIDE CU DATA ANUNŢǍRII CÂŞTIGǍTORULUI ŞI/SAU A ACORDǍRII PREMIULUI. 

           ANUNŢAREA CÂŞTIGǍTORULUI ŞI DECERNAREA PREMIILOR SE VOR FACE LA FESTIVITATEA DE PREMIERE CE VA AVEA LOC ÎN CADRUL GALEI DE ÎNCHIDERE A FESTIVALULUI ABIFF 2021. 

           ÎNSCRIEREA LA ACEST CONCURS PRESUPUNE ACCEPTAREA TUTUROR REGULILOR DE CONCURS DESCRISE AICI ŞI ÎN PAGINA INTITULATǍ „TERMENI ŞI CONDIŢII”. 

           PREZENTELE REGULI SE COMPLETEAZǍ CU CELE DIN PAGINA „TERMENI ŞI CONDIŢII”. 

           ÎNAINTE DE ÎNREGISTRARE ŞI/SAU ÎNSCRIEREA LA CONCURS, VǍ RUGǍM SǍ CITIŢI CU ATENŢIE ACESTE REGULI ŞI CELE CUPRINSE ÎN PAGINA INTITULATǍ „TERMENI ŞI CONDIŢII”.