ABIFF

“Ham Ham” a fost desemnată melodia câștigătoare în cadrul concursului de compoziție – Cântec pentru copii, piesa principală!

 

Membrii juriului au fost: Mihnea Chelariu (Președinte juriu), Codrin Lazăr și Andrei Nicolescu.
 

Melodia declaratǎ câştigǎtoare va sta la baza creǎrii coloanei sonore ce va fi folositǎ în realizarea filmului de animaţie al Festivalului ABIFF, care urmează a se desfășura între 9 și 11 Iulie 2021 la București.

ANUNŢAREA CÂŞTIGǍTORULUI ŞI DECERNAREA PREMIULUI SE VOR FACE LA FESTIVITATEA DE PREMIERE CE VA AVEA LOC ÎN CADRUL GALEI DE ÎNCHIDERE A FESTIVALULUI ABIFF 2021.

Concurs de compoziție – Cântec pentru copii, piesa principală. Premiu: 1.000 de Euro

Metodă jurizare: Vot juriu

Timeline
  • Înscrieri lucrări
    01.02.2021 – 31.03.2021
  • Vot juriu
    02.04.2021 – 01.05.2021
  • Anunțarea materialului câștigător
    03.05.2021
Detalii

           Vom face un film de animaţie cu participarea şi implicarea directǎ a publicului, realizând totul împreunǎ cu voi, de la personaje şi muzicǎ pânǎ la scenariu. Va fi un scurt metraj cu 4 personaje principale: o fatǎ, un bǎiat, un câine şi un alt animal de companie despre care nu avem niciun indiciu iniţial cu excepţia faptului cǎ nu va fi tot un câine, iar subiectul va reflecta tematica Festivalului şi anume relaţia majoritate – minoritǎţi etnice.  Filmul nostru, inedit ca realizare, va fi prezentat în premierǎ la Festivalul ABIFF, dar va participa şi la alte Festivaluri.

           Pentru aceasta avem o serie de 4 concursuri de desen, care împreună cu cele 2 concursuri de muzică și jocul online, ce va finaliza scenariul, ne vor creiona un scurt-metraj de animație.

           Acest al 2-lea concurs de muzică şi al 6-lea concurs de selecție organizat de noi în cadrul Proiectului ABIFF, vine să vă solicite tocmai melodia ce va fi la baza piesei principale a filmului nostru. 

           La acest ultim concurs premergător festivalului vă provocăm să compuneți și să interpretați o melodie pentru copii, urmând să vă supuneți analizei unui juriu de specialitate. Compozitorul şi interpretul pot fi persoane diferite.

           Melodia declaratǎ câştigǎtoare va sta la baza creǎrii temei muzicale principale ce va fi folositǎ în realizarea unui scurt metraj de animaţie. 

           Decizia asupra câştigǎtorului este finalǎ. Nu se acceptǎ contestaţii.

           Formatul în care va fi trimisǎ compozitia interpretatǎ este mp3.

           Organizatorul nu percepe nicio taxǎ pentru înscrierea la concurs.

           Nu existǎ nicio limitǎ de vârstǎ pentru Participanţi.

           Se pot înscrie concurenţi din orice ţarǎ.

           Pentru Participanţii care nu au împlinit încǎ vârsta de 18 ani este necesar consimţǎmântul pǎrintelui, tutorelui legal.

           DATA ANUNŢǍRII MATERIALULUI CÂŞTIGǍTOR NU COINCIDE CU DATA ANUNŢǍRII CÂŞTIGǍTORULUI ŞI/SAU A ACORDǍRII PREMIULUI. 

          ANUNŢAREA CÂŞTIGǍTORULUI ŞI DECERNAREA PREMIILOR SE VOR FACE LA FESTIVITATEA DE PREMIERE CE VA AVEA LOC ÎN CADRUL GALEI DE ÎNCHIDERE A FESTIVALULUI ABIFF 2021. 

          ÎNSCRIEREA LA ACEST CONCURS PRESUPUNE ACCEPTAREA TUTUROR REGULILOR DE CONCURS DESCRISE AICI ŞI ÎN PAGINA INTITULATǍ „TERMENI ŞI CONDIŢII”. 

          PREZENTELE REGULI SE COMPLETEAZǍ CU CELE DIN PAGINA „TERMENI ŞI CONDIŢII”. 

          ÎNAINTE DE ÎNREGISTRARE ŞI/SAU ÎNSCRIEREA LA CONCURS, VǍ RUGǍM SǍ CITIŢI CU ATENŢIE ACESTE REGULI ŞI CELE CUPRINSE ÎN PAGINA INTITULATǍ „TERMENI ŞI CONDIŢII”.