ABIFF

Juriu Concurs de Desen – Băiat

Pe data de 14 decembrie 2020 s-au încheiat înscrierile în cel de-al doilea concurs de desen din cadrul Proiectului ABIFF, având ca Premiu 1000 : 

Desenați un băiat, copil cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani!”

  • Vot juriu
    16.12.2020 – 15.01.2021
  • Anunțarea materialului câștigător
    18.01.2021

Membrii Juriului sunt: Nico Bonomolo (Președinte Juriu), Dan Chisovsky, Călin Cazan, Elena Ciolacu și Linda Judy Lobo.

Desenul declarat câştigǎtor de către Juriu va sta la baza creǎrii personajului principal masculin din cadrul filmului de animaţie al Festivalului ABIFF.

Acțiunea acestuia se va petrece în România și va descrie relația dintre un băiat/fată membru al majorității (român) și o fată/băiat aparținând unei minorități etnice (conlocuitoare/emigrant/refugiat în funcție de votul publicului – toate personajele vor fi generate de Concursurile de desen din cadrul Proiectului ABIFF). Cele 2 personaje principale vor trece prin diferite aventuri încercând să dreseze același câine, fiecare în limba maternă.

          În cadrul Proiectului ABIFF, vor fi organizate în total 4 concursuri de desen, 2 concursuri de muzică și jocul online, care vor conduce către finalizarea scenariului, creionând un scurtmetraj de animație.

          Pe data de 18 ianuarie, în urma votului juriului, va fi anunțat desenul câștigător. Premiul de 1000 urmează a fi înmânat câștigatorului în cadrul Galei de Închidere a Festivalului ABIFF – 11 Iulie 2021

          Decizia asupra câştigǎtorului va fi finalǎ. Nu se acceptǎ contestaţii.