ABIFF

Juriu Concurs de Desen – animal de companie

Pe data de 15 martie 2021 se vor încheia înscrierile în ultimul concurs de desen din cadrul Proiectului ABIFF, având ca Premiu 1000 

“Desenați un animal de companie de orice fel (în afară de câine) și de orice vârstă!”

  • Vot juriu
    17.03.2021 – 16.04.2021
  • Anunțarea materialului câștigător
    19.04.2021

Membrii Juriului sunt: Nico Bonomolo (Președinte Juriu), Călin Cazan, Giuliano Drăguleanu, Velica Stoica și Linda Judy Lobo.

Desenul declarat câştigǎtor de către Juriu va sta la baza creǎrii unuia dintre personajele zoomorfe din cadrul filmului de animaţie al Festivalului ABIFF.

Acțiunea acestuia se va petrece în România și va descrie relația dintre un băiat/fată membru al majorității (român) și o fată/băiat aparținând unei minorități etnice (conlocuitoare/emigrant/refugiat în funcție de votul publicului – toate personajele vor fi generate de Concursurile de desen din cadrul Proiectului ABIFF). Cele 2 personaje principale vor trece prin diferite aventuri încercând să dreseze același câine, fiecare în limba maternă.

          În cadrul Proiectului ABIFF, vor fi organizate în total 4 concursuri de desen, 2 concursuri de muzică și jocul online, care vor conduce către finalizarea scenariului, creionând un scurtmetraj de animație.

          Pe data de 19 aprilie 2021, în urma votului juriului, va fi anunțat desenul câștigător. Premiul de 1000 € urmează a fi înmânat câștigatorului în cadrul Galei de Închidere a Festivalului ABIFF – 11 Iulie 2021

          Decizia asupra câştigǎtorului va fi finalǎ. Nu se acceptǎ contestaţii.