ABIFF

Juriu Concurs de compoziție – Cântec pentru copii, piesa principală

Pe data de 31 Martie 2021 s-au încheiat înscrierile în ultimul concurs de muzică din cadrul Proiectului ABIFF, având ca Premiu 1000 

Concurs de compoziție – Cântec pentru copii, piesa principală”

  • Vot juriu
    02.04.2021 – 01.05.2021
  • Anunțarea materialului câștigător
    03.05.2021

Membrii Juriului sunt: Mihnea Chelariu (Președinte juriu), Codrin Lazăr și Andrei Nicolescu.

Melodia declaratǎ câştigǎtoare va sta la baza creǎrii temei muzicale principale ce va fi folositǎ în cadrul filmului de animaţie al Festivalului ABIFF.

Vom face un film de animaţie cu participarea şi implicarea directǎ a publicului, realizând totul împreunǎ cu voi, de la personaje şi muzicǎ pânǎ la scenariu. Va fi un scurt metraj cu 4 personaje principale: o fatǎ, un bǎiat, un câine şi un alt animal de companie despre care nu avem niciun indiciu iniţial cu excepţia faptului cǎ nu va fi tot un câine, iar subiectul va reflecta tematica Festivalului şi anume relaţia majoritate – minoritǎţi etnice.  Filmul nostru, inedit ca realizare, va fi prezentat în premierǎ la Festivalul ABIFF, dar va participa şi la alte Festivaluri.         

 În cadrul Proiectului ABIFF, vor fi organizate în total 4 concursuri de desen, 2 concursuri de muzică și jocul online, care vor conduce către finalizarea scenariului, creionând un scurtmetraj de animație.

          Pe data de 03 mai 2021, în urma votului juriului, va fi anunțat câștigătorul concursului de compoziție. Premiul de 1000 € urmează a fi înmânat câștigatorului în cadrul Galei de Închidere a Festivalului ABIFF – 11 Iulie 2021

          Decizia asupra câştigǎtorului va fi finalǎ. Nu se acceptǎ contestaţii.